Massages

U kunt zelf kiezen uit diverse soorten massages maar uiteraard kan ik u ook adviseren welke massage het beste bij u en uw lichamelijke en soms ook psychische situatie past. Combinaties van verschillende typen massages zijn ook mogelijk. De behandeling  vindt plaats op een in hoogte verstelbare massagetafel of desgewenst een massagestoel. De massagestoel is bijzonder geschikt voor ouderen en zwangere vrouwen. Ik masseer mannen, vrouwen en kinderen.

U kunt ook overwegen met speciale dagen of evenementen in uw bedrijf, massages aan te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan een alternatief voor het traditionele kerstgeschenk, of een jubileum. Zie voor meer informatie over de  bedrijfs- of stoelmassage onze website.

Sportmassage

Sportmassage is er op de eerste plaats om blessures te voorkomen en daarnaast om het vervelende effect van overbelasting (spierpijn, verhardingen, melkzuur) te verminderen.

Lees meer: Sportmassage

Stoelmassage

Bij de stoelmassage zit u op een ergonomische stoel. Gedurende 15/30 minuten worden hoofd, nek, schouder, armen, handen, rug en heupen gemasseerd volgens het principe van de drukpuntmassage.

Lees meer: Stoelmassage